SPARA 805 KR PÅ ENTRÉKOSTNADER MED ETT 3-DAGARS GOTHENBURG PASS

Dag 1

Morgon Paddan Sightseeing

Paddan Sightseeing Ordinarie pris 180kr

Börja dagen med en paddantur – ett bra sätt att upptäcka Göteborg från ett unikt perspektiv. Med start från Kungsportsplatsen, mitt i centrala Göteborg, färdas Paddan längs kanaler och vallgravar från 1600-talet, under 20 broar och ut i stadens spännande hamn. I hamnen får du chans att se mycket av historisk betydelse, bland annat båtar, byggnader, skeppsvarv och ett flytande skeppsmuseum.

Mitt på dagen Göteborgs Konstmuseum

Göteborgs Konstmuseum Ordinarie pris 60kr

Göteborgs Konstmuseum är ett av Sveriges bästa och det tredje största i sitt slag. Här finns samlingar av internationell klass med olika visuella uttryck – allt från konst till tecknade serier och barnböcker. Museet vill utmana vårt sätt att uppleva konst genom att lyfta fram konstnärer och deras verk ur annorlunda perspektiv. Besökare får uppleva en bredd av nordisk konst från förra sekelskiftet till moderna och samtida verk.

Eftermiddag Universeum Science Center

Universeum Science Center Ordinarie pris 190kr

Universeum Science Center är fullt med upplevelser för hela familjen. Följ vattnets väg genom Sverige, från Norrlands älvar till Östersjön och vidare ut i Västerhavet. Se hajar i den stora akvariehallen, spindlar och giftiga ormar på nära håll och gå igenom den 18000 kubikmeter stora regnskogen. Här samsas bl.a. apor och vilda fåglar. Närmare Amazonas kan man inte komma. Besök också Unvierseums utställning om rymden och eller experimentera i Teknoteket.

More

Dag 2

Morgon Tur med Hop on-Hop off-buss

Tur med Hop on-Hop off-buss Ordinarie pris 220kr

Starta ditt Göteborgsäventyr med en tur ombord vår Hop on-Hop off-buss – det kanske bästa sättet att upptäcka Göteborg. Lär dig mer om stadens historiska byggnader och sevärdheter från en bekväm sittplats. Hoppa på eller av vid någon av våra sju hållplatser och upptäck alla sevärdheter på nära håll och i din egen takt: Feskekôrka, Göteborgsoperan, stadens alla parker och Hagas mysiga shoppingstråk. Fria resor under kortets giltighetstid.

Mitt på dagen Slottsskogens Äventyrsgolf

Slottsskogens Äventyrsgolf Ordinarie pris 100kr

Spela en runda på Slottskogens Äventyrsgolfbana som blivit utnämnd till Göteborgs coolaste minigolfbana och är den populäraste minigolfbanan i hela staden. Utmana dig själv på den spännande 18-hålsbanan i natursköna omgivningar.

Eftermiddag Ostindiefararen

Ostindiefararen Ordinarie pris 120kr

År 2005 sjösattes världens största träskepp Ostindiefarenen Götheborg under pompa och ståt och återupplivade i och med detta en viktig del av vår historia. Skeppet är en exakt kopia av 1700-talsskeppet vid samma namn som sjönk 1745. Ta chansen och kliv ombord detta unika fartyg och få veta mer om de historiska resorna över haven. Upplev livet till sjöss - och dess utmaningar - och ta in hela atmosfären ombord!

Kväll Liseberg

Liseberg Ordinarie pris 100kr

Reser du till Göteborg, speciellt om du har med dig barn, är ett besök på Liseberg en självklarhet. Nöjesparken är en av de bästa i Europa och har attraktioner för alla – från rolig lek för de allra minsta till bergochdalbanor i världsklass. Den som verkligen vill utmana sig själv sätter sig i årets tillskott Valkyria.

More

Dag 3

Morgon Maritiman

Maritiman Ordinarie pris 140kr

Kliv ombord på de historiska fartyg som utgör det flytande museet Maritiman. Det finns hela 19 fartyg att upptäcka, däribland Jagaren Småland, Fyrskeppet Fladen och Monitoren Sölve. På Maritiman kan du också besöka Havslabbet, där du får reda på mer om havet och vår ömtåliga havsmiljö, eller följa med på en av de dagliga guidade temavisningarna. En plats som är rolig för hela familjen!

Mitt på dagen Lilla Skärgårdsturen med guide

Lilla Skärgårdsturen med guide Ordinarie pris 290kr

UPPLEV GÖTEBORG OMBORD DEN VACKRA SEKELSKIFTSBÅTEN M/S S:T ERIK OCH NJUT AV EN GUIDAD TUR I SKÄRGÅRDEN. På vägen ut passerar vi hamnen och Nya Älvsborgs Fästning. Lilla skärgårdsturen går under sommarhalvåret och ger dig chans att gå få se Göteborg och dess skärgård från sin bästa sida.

Eftermiddag Volvomuseet

Volvomuseet Ordinarie pris 100kr

På en resa från 1927 fram tills idag får du lära dig allt om Volvos historiska arv. Museets samling inkluderar passagerarbilar, bussar och lastbilar, såväl som båtmotorer och anläggningsmaskiner. Oavsett om du är en Volvo-fantast eller inte så kommer du att uppskatta besöket och nostalgitrippen.

More

Ordinarie pris 1500kr

Passpris 695kr

Dina besparingar 805kr

Det totala biljettpriset för ovanstående 3-dagarsupplägg uppgår till 1500 kr. I jämförelse med ett 3-dagars Gothenburg Pass som endast kostar 695 kr. Du sparar hela 805 kr då fri entré till samtliga attraktioner ingår i passet.