SPARA 489 KR PÅ ENTRÉKOSTNADER MED ETT 3-DAGARS GOTHENBURG PASS

Dag 1

Morgon Göteborgs Konstmuseum

Göteborgs Konstmuseum Ordinarie pris 60kr

Göteborgs Konstmuseum är ett av Sveriges bästa och det tredje största i sitt slag. Här finns samlingar av internationell klass med olika visuella uttryck – allt från konst till tecknade serier och barnböcker. Museet vill utmana vårt sätt att uppleva konst genom att lyfta fram konstnärer och deras verk ur annorlunda perspektiv. Besökare får uppleva en bredd av nordisk konst från förra sekelskiftet till moderna och samtida verk.

Mitt på dagen Prison Island

Prison Island Ordinarie pris 200kr

Utmana dina vänner och familj på Prison Island – en unik upplevelse som liknar Fångarna På Fortet där ni får sätta era förmågor på prov och bli varse om hur ni presterar under press.

Eftermiddag Universeum Science Center

Universeum Science Center Ordinarie pris 190kr

Universeum Science Center är fullt med upplevelser för hela familjen. Följ vattnets väg genom Sverige, från Norrlands älvar till Östersjön och vidare ut i Västerhavet. Se hajar i den stora akvariehallen, spindlar och giftiga ormar på nära håll och gå igenom den 18000 kubikmeter stora regnskogen. Här samsas bl.a. apor och vilda fåglar. Närmare Amazonas kan man inte komma. Besök också Unvierseums utställning om rymden och eller experimentera i Teknoteket.

More

Dag 2

Morgon Volvomuseet

Volvomuseet Ordinarie pris 100kr

På en resa från 1927 fram tills idag får du lära dig allt om Volvos historiska arv. Museets samling inkluderar passagerarbilar, bussar och lastbilar, såväl som båtmotorer och anläggningsmaskiner. Oavsett om du är en Volvo-fantast eller inte så kommer du att uppskatta besöket och nostalgitrippen.

Mitt på dagen Bussightseeing

Bussightseeing Ordinarie pris 180kr

Upptäck Göteborgs sevärdheter, kända byggnader och attraktioner från sätet ombord en av våra sightseeingbussar.. Audioguidning erbjuds på nio olika språk. Turen tar dig längs Avenyn, förbi Liseberg och Universeum, ner till hamnen och GöteborgsOperan. Vidare bort till Feskekôrka och till utkanten av Haga.

Eftermiddag Liseberg

Liseberg Ordinarie pris 110kr

Reser du till Göteborg, speciellt om du har med dig barn, är ett besök på Liseberg en självklarhet. Nöjesparken är en av de bästa i Europa och har attraktioner för alla – från rolig lek för de allra minsta till bergochdalbanor i världsklass. Den som verkligen vill utmana sig själv sätter sig i årets tillskott Valkyria.

More

Dag 3

Morgon Göteborgs stadsmuseum

Göteborgs stadsmuseum Ordinarie pris 60kr

Lär dig mer om Göteborgs och Västsveriges historia med start från 12 000 år tillbaka i tiden. Få en unik kulturhistorisk insyn i denna livfulla stad och hur den förändrats genom historien.

Mitt på dagen Ostindiefararen

Ostindiefararen Ordinarie pris 120kr

År 2005 sjösattes världens största träskepp Ostindiefarenen Götheborg under pompa och ståt och återupplivade i och med detta en viktig del av vår historia. Skeppet är en exakt kopia av 1700-talsskeppet vid samma namn som sjönk 1745. Ta chansen och kliv ombord detta unika fartyg och få veta mer om de historiska resorna över haven. Upplev livet till sjöss - och dess utmaningar - och ta in hela atmosfären ombord!

Eftermiddag Airhop Trampolinpark

Airhop Trampolinpark Ordinarie pris 164kr

Kom och besök Göteborgs bästa inomhustrampolinpark för en rolig och aktiv upplevelse. Här erbjuds en rad av olika aktiviteter som passar för alla åldrar.

More

Ordinarie pris 1184kr

Passpris 695kr

Dina besparingar 489kr

Det totala biljettpriset för ovanstående 3-dagarsupplägg uppgår till 1184 kr. I jämförelse med ett 3-dagars Gothenburg Pass som endast kostar 695 kr. Du sparar hela 489 kr då fri entré till samtliga attraktioner ingår i passet.