SOMMAREN 2019 SPARAR DU 940 KR PÅ ENTRÉKOSTNADER MED ETT 3-DAGARS GOTHENBURG PASS

Dag 1

Morgon Rundtur Paddan

Rundtur Paddan Ordinarie pris 190 kr

Upptäck Göteborg från vattnet ombord på paddanbåten och få ett helt nytt perspektiv på staden. Följ med längs kanaler, under historiska broar och ut i den spännande hamnen.

Mitt på dagen Hop On-Hop Off Busstur

Hop On-Hop Off Busstur Ordinarie pris 230 kr

Upptäck Göteborgs sevärdheter och centrala kvarter i din egen takt från sätet på en Hop On-Hop Off buss.

Eftermiddag Universeum Science Center

Universeum Science Center Ordinarie pris 275 kr

Universeum Science Center är fullt med upplevelser för hela familjen. Följ vattnets väg genom Sverige, från Norrlands älvar till Östersjön och vidare ut i Västerhavet. Se hajar i den stora akvariehallen, spindlar och giftiga ormar på nära håll och gå igenom den 18000 kubikmeter stora regnskogen. Här samsas bl.a. apor och vilda fåglar. Närmare Amazonas kan man inte komma. Besök också Unvierseums utställning om rymden och eller experimentera i Teknoteket.

More

Dag 2

Morgon Hop On-Hop Off med båt

Hop On-Hop Off med båt Ordinarie pris 230 kr

Din biljett är giltig under kortets hela giltighetstid, så du kan i lugn och ro utforska Göteborg i din egen takt. Missa inte Feskekôrka, Göteborgsoperan, Ostindiefararen, hamnen med alla skeppsvarv och många andra historiska landmärken i och omkring centrala Göteborg.

Mitt på dagen Slottsskogens Äventyrsgolf

Slottsskogens Äventyrsgolf Ordinarie pris 100 kr

Spela en runda på Slottskogens Äventyrsgolfbana som blivit utnämnd till Göteborgs coolaste minigolfbana och är den populäraste minigolfbanan i hela staden.

Eftermiddag Ostindiefararen

Ostindiefararen Ordinarie pris 120 kr

År 2005 sjösattes världens största träskepp Ostindiefarenen Götheborg under pompa och ståt och återupplivade i och med detta en viktig del av vår historia. Skeppet är en exakt kopia av 1700-talsskeppet vid samma namn som sjönk 1745. Ta chansen och kliv ombord detta unika fartyg och få veta mer om de historiska resorna över haven. Upplev livet till sjöss - och dess utmaningar - och ta in hela atmosfären ombord!

Kväll Liseberg

Liseberg Ordinarie pris 110 kr

Reser du till Göteborg, speciellt om du har med dig barn, är ett besök på Liseberg en självklarhet. Nöjesparken är en av de bästa i Europa och har attraktioner för alla – från rolig lek för de allra minsta till bergochdalbanor i världsklass. Den som verkligen vill utmana sig själv sätter sig i årets tillskott Valkyria.

More

Dag 3

Morgon Maritiman - Ett flytande fartygsmuseum

Maritiman - Ett flytande fartygsmuseum Ordinarie pris 140 kr

Besök Maritiman – Göteborgs maritima upplevelsemuseum och gå på djupet i Göta älv

Mitt på dagen Lilla Skärgårdsturen med guide

Lilla Skärgårdsturen med guide Ordinarie pris 300 kr

Upplev Göteborg ombord den vackra sekelskiftsbåten m/s s:t erik och njut av en guidad tur I skärgården.

Eftermiddag Volvomuseet

Volvomuseet Ordinarie pris 100 kr

På en resa från 1927 fram tills idag får du lära dig allt om Volvos historiska arv. Museets samling inkluderar passagerarbilar, bussar och lastbilar, såväl som båtmotorer och anläggningsmaskiner. Oavsett om du är en Volvo-fantast eller inte så kommer du att uppskatta besöket och nostalgitrippen.

More

Ordinarie pris 1795 kr

Passpris 855 kr

Dina besparingar 940 kr

Det totala biljettpriset för ovanstående 3-dagarsupplägg uppgår till 1795 kr. I jämförelse med ett 3-dagars Gothenburg Pass som endast kostar 855 kr. Du sparar hela 940 kr då fri entré till samtliga attraktioner ingår i passet.