How is COVID-19 impacting my upcoming travel plans with my Gothenburg Pass? 

Unfortunately, many of Gothenburg's popular sights and attractions are temporarily closed. For this reason, we have temporarily paused the use and purchase of Gothenburg Passes. 

information med anledning av coronaviruset

 

Hur påverkar COVID-19 mina kommande resplaner med mitt GOTHENBURG PASS?

För tillfället är de flesta av Gothenburgs populära sevärdheter och attraktioner tyvärr stängda, men vi uppdaterar löpande information gällande situationen i Gothenburg. För gällande öppettider hänvisar vi dig till varje enskild attraktions egen webbplats för att få den senaste informationen.

 

Vad ska jag tänka på inför min kommande resa?

Vi rekommenderar att du alltid ser över den senaste informationen från Folkhälsomyndigheten för att få svar på dina frågor kring Covid-19.

Vi rekommenderar även att du alltid kontrollerar öppettiderna för de attraktioner du har tänkt att besöka. Detta gör du enklast direkt på attraktions egen webbplats för att få den senaste informationen.
Om du är osäker på vart du ska vända dig så finns vi nära till hands för att hjälpa till.
Du når vår kundtjänst via telefon eller mejl, se detaljer nedan.

Vi vet att dina framtida resplaner kan komma att ändras, därför erbjuder vi 30-dagars fri avbokning. Detta betyder att du kan planera din resa på ett säkert sätt med kunskap om att du är skyddad om saker och ting förändras. Ditt Gothenburg Pass är även giltigt i ett år om det skulle vara så att dina resplaner skjuts upp.

 

KAN JAG KÖPA ETT GOTHENBURG PASS FÖR MIN KOMMANDE RESA?

Absolut! Vårt högt rankade Gothenburg Pass är fortfarande tillgänglig för förköp, trots att de flesta attraktionerna just nu är stängda. Om du köper ett Gothenburg Pass nu så vet du att:

 

  • Du köper ditt pass till säsongens lägsta priser och du kan starta din upplevelse när som helst inom ett år.
  • Du har längre avbokningsvillkor än vanligt. Ditt köp kan returneras inom 30 dagar.
  • Du stöder turismnäringens återhämtning och hjälper även våra attraktionspartners.
  • Du behöver inte ta ut kontanter för entrébiljetter eller överlämna ett kreditkort vid köp - med ett Gothenburg Pass blir det en kontaktlös skanning på alla attraktionerna.

 

HUR KONTAKTAR JAG Gothenburg pass KUNDSERVICE?

Om du har några frågor kring din kommande resa eller vill veta mer om Gothenburg Pass, vänligen kontakta oss på kundtjänsten så hjälper vi dig. Vi är tillgängliga vardagar mellan kl 9:00-15:00 på telefon 08-663 00 80. Alternativt kan du mejla oss på contact@gothenburgpass.com.