Kontakta oss

Några frågor?

Se svaren på våra vanligaste frågor nedan – chansen är god att din fråga besvaras där.

Hittade du informationen du sökte? Om du inte hittar svaret i vår FAQ är du välkommen att skicka ett mail till vår hjälpsamma kundtjänst. Vi återkommer till dig med svar så fort som möjligt.

 1. Please enter your first name
 2. Please enter your last name
 3. Please enter a valid email address
 4. Please enter your comments
 5. Please select one of the below options before proceeding få gratis uppdateringar om sevärdheter i Göteborg, kampanjmejl om Gothenburg Pass och våra andra stadspass i enlighet med vår datapolicy. Vi säljer inte dina personuppgifter.
 6. Please verify the reCAPTCHA field

Om du fortfarande har en fråga, klicka nedan för att skicka ditt meddelande till oss.

Föredrar du att ringa?

Vi är tillgängliga mellan 09:00 och 12:00 på vardagar (med undantag för stora helgdagar).

0046 31 158151

Du kan även mejla oss:

Svar på dina frågor

Våra vanligaste frågor

 • Hur fungerar Gothenburg Pass?

  Gothenburg Pass är enkelt att använda. Som ett förbetalt sightseeingpaket inkluderar det entré till över 30 av Gothenburgs toppattraktioner och sightseeingturer.

  När du köper ett Gothenburg Pass ingår också en gratis guidebok så allt du behöver göra är att planera ditt sightseeingäventyr, besöka de attraktioner du önskar och där scannas ditt kort och du kan gå raka vägen in.

  Gothenburg Pass är tillgängligt i 1,2,3 och 5 dagar vilket innebär att de fungerar i 24,48,72 och 120 timmar från aktiveringen.

 • Vad händer om jag ändar mitt datum för resan till Gothenburg?

  Ditt Gothenburg Pass (likväl din e-mailbekräftelse vid uthämning i Göteborg) är giltig 1 år från inköpsdatum.

 • Vilka fördelar får du med Gothenburg Pass?

  Gothenburg Pass ger dig fri entré till över 30 av de bästa turistattraktionerna i Göteborg inklusive Hop On-Hop Off bussar samt  båtsightseeing i centrum och i Göteborgs skärgård

  Gothenburg Pass inkluderar också en guidebok (1 per 2 st Gothenburg Pass kort) som spar dig tid och hjälper dig att planera din vistelse i förväg. Eftersom du har förbetalt Gothenburg Pass så behöver du inte ha med dig pengar till entrébiljetter.

 • Finns det några fördelar med att köpa Gothenburg Pass innan jag åker?

  Om du köper Gothenburg Pass online och väljer hemleverans kan du med din guidebok börja planera dina sightseeingäventyr innan du anländer.

  Om du hellre vill köpa i förväg men hämta ut i Göteborg finns det uthämtningsställen i staden. Klicka här för att läsa mer.

 • Inkluderar Gothenburg Pass en guidebok?

  Ja, Gothenburg Pass kommer med en guidebok i pocketformat som innehåller information om varje attraktion, inklusive öppettider och kartor.

  OBS! Om du beställer 2 Gothenburg Pass ingår 1 guidebok.

 • Hur mycket kan jag spara med Gothenburg Pass?

  Ju mer du gör desto mer sparar du. Ju fler dagar desto mer valuta för pengarna. Uppmärksamma att du enbart behöver besöka några få attraktioner för att spara pengar

  För att räkna ut hur mycket du sparar gå in under attraktionsfliken. Här ser du ordinarie priser för varje attraktion. Med ett Gothenburg Pass har du fri entré till samtliga attraktioner!

 • Vilket Gothenburg Pass sparar du mest på att köpa?

  Ett 5-dagars Gothenburg Pass ger mest valuta för pengarna då kostnaden endast är 227 kronor per dag. Det är dock lätt att spara pengar med alla våra passvarianter då entrépriser till Göteborgs populäraste attraktioner ligger på 100-200 kr.

SEVÄRDHETER

Köp online

KONTAKTA